Tekst:
zadana veličina

Vlada SAD-a na kraju ipak priznala da kanabis ubija stanice raka!

Rubrika: Zanimljivi ČlanciŽivot

Ideja da kanabis ubija stanice raka izgleda više neće biti teorija zavjere u SAD-u.

Uz ove informacije, može li bilo koja država legitimno reći “NE” ljekovitoj marihuani?

Ili bi se čak mogla smatrati preventivnom biljkom kojom bi se moglo izbjeći dobivanje raka?

medical-marijuana-patients-lost-in-regulation-weeds-1434807882

Britanski portal Metro navodi da je američka vlada dodala web stranicu o korištenju kanabisa i kanabinoida na svojim službenim stranicama kao savjet u borbi protiv raka.

The National Cancer Institute (Nacionalni Institut za Rak) koji je dio američkog Ministarstva zdravstva, sada savjetuje da kanabinoidi mogu biti korisni u liječenju nuspojava raka i u liječenju raka – pušeći marihuanu, jedući ju u kolačima, ispijanjem biljnih čajeva od kanabisa ili čak raspršivanjem pod jezik.

Službena stranica vlade ima dugačak popis ljekovitih koristi kanabisa koje uključuje: protuupalno djelovanje, ublažavanje boli, anti-anksioznost, ublaživač stresa, anti-tumorno djelovanje, antivirusna aktivnost i olakšavanja mišićnih grčeva uzrokovanih multiplom sklerozom, i mnogo mnogo više.

Državna stranica dalje navodi da je kanabis dokazan da uništava stanice raka u laboratorijskim pokusima.

Metro portal nastavlja: Nekoliko znanstvenih studija je provedeno u prošlosti, a u travnju ove godine su vlada SAD-a i Nacionalni institut za zlouporabu droga revidirali svoje publikacije objavljujući da kanabis može smanjiti tumor na mozgu ubijajući stanice raka.

Ako je vlada Sjedinjenih Država konačno spremna priznati ove prednosti da kanabis dokazano ubija stanice raka, onda će i druge zapadne zemlje slijediti taj primjer?

Ako je dobro zdravlje i smanjenje stope raka važno za Vas, obratite se vladi i recite im o velikim prednostima kanabisa – prirodnoj biljci koja ima dugačak popis prednosti bez nuspojava koje imaju umjetne metode liječenja raka.

Ljekovita i preventivna svojstva kanabisa

Ljekovita i preventivna svojstva kanabisa

Unazad 5000 god., marihuana (Canabis sativa) je poznata kao ljekovita biljka, problem je samo što u medicinskim krugovima nije javno priznata. Pismene tragove o njenoj ljekovitosti možemo naći i u Kini, i to prije 2800. godina. Marihuana ima tisuće načina s kojima se može upotrijebiti u medicinske svrhe. Dok je bila legalna, do izglasavanja Marihuana Tax Act-a (Zakona o porezu na marihuanu) američkog Kongresa iz 1937.g. , koristila se kao tonik za smirenje, o tome su čak normalno izlazili i članci… matrixworldhr.com

Izvori: Cancer.gov, NSP


JOŠ ZANIMLJIVOSTI


Idi na vrh stranice
Lajkeri.com © 2014-2017.

Vlada SAD-a na kraju ipak priznala da kanabis ubija stanice raka!